Elektronisch patiëntendossier AZ SB (KWS)

  • Time stamp: de verslagen, die verstuurd worden vanuit het AZ Sint-Blasius, worden in het dossier van de huisarts geklasseerd op datum van aanmaak. Er wordt bekeken of de time stamp kan veranderen naar datum van validatie.
  • Validatie: na validatie worden de verslagen binnen de 20 minuten verzonden. Huisartsen halen slechts een à tweemaal per dag de verslagen binnen.
  • Testomgeving: er wordt een proof of concept gestart om verwijsbrieven van huisartsen elektronisch te kunnen ontvangen in KWS via de e-healthbox van de arts-specialisten. Huisartsen kunnen zich hiervoor opgeven bij Kirsty de Fluiter (kirsty.defluiter@vehamed.be)

Elektronisch patiëntendossier huisartsen

  • Labo-resultaten: Het OLV Aalst stuurt enkel de relevante labo-resultaten door. Het AZ Sint-Blasius stuurt nu alle labo-resultaten door. Kan met een filter gewerkt worden zodat enkel de relevante gegevens verstuurd worden?
  • HUB’s: huisartsen kunnen via de HUB’s verslagen nakijken. Probleem is wel dat het opvragen van de verslagen via de HUB’s lang duurt. Arts-specialisten moeten hun verslagen rechtstreeks blijven doorsturen naar de huisarts.

Vaccinet

Kunnen de diensten spoed, pediatrie en gynaecologie hun vaccinaties registreren op vaccinet?

Medicatielijsten

Soms is de medicatielijst van de huisarts verschillend van die van de patiënt.
Het AZ Sint-Blasius is bezig met procedures uit te werken om dit te voorkomen.

Huisartsen

Arts-specialisten

Dr. Koert Huys Dr. Raf Jacobs
Dr. Steven Van Oudenhove  
Dr. Philip Libaut (huisarts HAKOP)  

Om de verslagen te kunnen zien, moet u inloggen.

×

Contacteer ons en wij beantwoorden uw mail zo spoedig mogelijk.